BYTA BLOGG?

Funderar på att bara behålla denna bloggen som en fotoblogg och sådär, eftersom den mer blivit just det, och att jag får skuldkänslor när jag skriver och laddar upp onödiga och "icke konstnärliga" saker här.
Så...
Jag har en annan blogg på "prov" om jag trivs bättre på den eller inte.
Kommer nog behålla denna oavsett, men slår ihop denna med min skrivblogg och gör denna till ENDAST en konstnärsblogg utan privata saker...

Hur låter det?

Kommer att försöka uppdatera varje dag med något.

Behöver erat tycke om saken.




2 år sedan idag...

Anders Göthberg.
Broder Daniel var inget utan dig, du var en ängel.

Vila i Frid.


Resten utav natten blir det BD... mest för att sörja.. för att dom är sjukt bra. För att...

Ett såntdär inlägg där jag uppskattar fina människor.

Tidsfördriv som är lite roligt.

Dig själv


Dig själv som lyckligast - Kent 21/3-10


Någon du aldrig vill förlora - Robin, Ango, Krille


Den du alltid har roligt med - MangoAngo


Den du saknar - Robin


Den som aldrig har svikit dig - Evelina & Linn


Den som du känt kortast tid men som ändå betyder allt - Märta


Den du har mest oförglömliga minnen med - Krille


Någon som betyder mycket - Johanna (puff)


Någon du aldrig trodde du skulle behöva sakna - Linus


Någon som alltid visar att hon/han älskar dig - MangoAngo


Dig själv för längesen - 2008


Någon med samma humor - Robin


Någon du aldrig kommer släppa - Krille


Någon du litar på till 100 % - Kusin Henrik


Någon du alltid kommer bry dig om - Lisa


En fin person - Oskar


Den som du känt längst och som du aldrig kommer lämna - Kusin Lisa



Jag trivs bra i min melankoli

"Åh kärlek, var inte kärlek
menat som något enkelt att ge
när blev kärlek så svårt att få"


"Du viskar nära att det känns som att alla kan se i ditt ansikte och på din kropp
att du har blivit sårad och du vill aldrig, aldrig tillbaks dit igen"


När låttexter får mig att tänka efter. När jag vill försvinna i mitt skal och komma ut när allt är bra. När låttexter berör så mycket att det gör ont.
Allt gör ont.
Jag går sönder.





290310

Ägnat hela förmiddagen och morgonen åt att dö över fina kläder jag vill ha och uppdaterat bloggens utseende... drastiskt. Blev sjukt nöjd också, vilket är alldeles för ovanligt för att vara jag, menmen.
Kändes som att nu när det är vår behövdes uppfrächning, och yey, WORK DONE!
Just nu känns det mer jag också.
Tillbringar för tillfället börjav av mitt påsklov hemma hos mormor, därav tiden till att göra allt och inget på. Vilket också är rätt skönt. Tänkte försöka att ändra kategorier och rensa bland blogginläggen när jag ändå håller på.

Var som sakt hos Robin hela helgen. Hur mysigt som helst. Vi var på bio, åt pizza, kollade på en sjukt dålig film och var allmänt konstiga, sådär som man ska vara.
Har påsklov hela denna veckan, och jag hoppas verkligen att jag kommer ha någonting att göra, marknad på torsdag, kanske Göteborg på fredag, chilla hela helgen om ingen vill invadera mitt hem.
Känner att jag hänger inne på facebook och emocore alldeles för mycket, blir nog lätt så. Behöver lite folk att snacka med, bara sådär..
Träffade en kille från Härnösand i fredags som frågade om vägen. Sjukt snäll och sådär. Det är så synd att alla fina människor bor åt jösses långt bort.
Ska ägna dagen åt att lyssna på najs musik, och göra bloggdesigner.
Puss på måndagen.

I look up to the sky...







Underbar helg.

KENT 21/3-10























Länk till setlisten som KENT spelade igår finner ni på spotify om ni klickar på min mp3. Dock finns inte På Drift och OWC på spotify, men tänk er in att dem spelades i alla fall.
Det var så sjukt magiskt.
Sen missade vi tåget hem, var vaken hela natten i Göteborg och jag och Krille träffade på en vilsen kines som frågade vart man kunde bo. Fördrev tiden på McDonalds och 7eleven tills halv fyra, då gick vi runt i centrum, hittade en plastflaska att sparka på, kom på att mina skor lät som ankor och att det är sjukt vackert i Göteborg när det är helt öde och tyst. Kom hem klockan åtta imorse. Men det var så värt det. Helt underbart. Stog längst fram, köade i 2½ timme och fick underbara bilder.
Åh, det finns inga ord..<3

Lördag!















Underbar lördag i staden med fint folk och massor utav minnen. Att till exempel börja prata om att jag och Ango var korta och att Krille var längst på "Långgatan" eller att åka runt i stan i bilen med takluckan uppfälld och med underbar musik och peppa massor. Dricka lite cider, äta popcorn och avsluta kvällen med en film. Egentligen borde alla lördagar vara såhär.
Fint.

Fredag!



Värd fredag igår. Helt AWESOME!
Åkte från skolan, träffade Linn och Ikka som väntade med mig tills Robin kom till Skövde. Träffade ännu mer folk och åkte hem till Ango, spelade upp låtarna som jag lovade henne och sen tillbaka till stalden för att möta upp Robin och Ida. Gick till Donken och kastade isbitar och papper på varandra. Var överflummiga och alla kollade jättekonsigt på oss. Ango rider på min rygg och sen kastar vi tärning med en gatusten, springer runt inne på bibliotekets "hall" och skriker och pratar BH storlekar.
Sjukt värd dag.
Tack.

Stora känslor stora ord men allt av vikt

Hela den här grejen med någonting. Allt det där om att man måste kämpa för att komma någonstans. Varför man absolut inte kan göra vad man vill, för det kan man aldrig överleva på. Okej kanske inte. Men är det inte ens egna beslut som styr ens eget liv. Att man själv är kapabel till att fatta beslut, att inse om dem är bra eller dåliga. Att ta skiten när den kommer, att inte bara acceptera sitsen där man sitter och blir manipulerad till att aldrig lyda sina egna förmaningar. Det är skit, egentligen.
Det är nog inte ofta jag är såhär pass allvarlig. Men detta är allvarigt, och bör också tas som allvarligt.
Att vi inte får bestämma över oss själva, att vi inte får ta eget ansvar, visa att vi kan, vill och vågar. När ska vi annars våga? När vi tillslut står där ensamma, utan någon, avstängd från allt och ingenting.
Att vi bara ska acceptera när människor krossar våra drömmar, motar tillbaka oss, så att vi aldrig kommer att nå dit vi drömde om från början.
Jag tänkte på det inatt, innan jag somnade.
Varför jag inte gör som jag vill. Varför jag inte tar saker mer allvarligt, att jag säger ifrån, att jag faktiskt inte vill att andra ska förstöra mina förhoppningar och drömmar. För det är nog det värsta som finns. När drömmar krossas. För dem kommer aldrig tillbaka, på samma sätt igen. Varför då inte ta chansen, varför inte kämpa nu, för det vi verkligen vill. 
Nu sitter jag och babblar skit igen. Men på något sätt är det just detta som mitt liv svävar på just nu. Detta och att jag inte vet vad jag ska satsa på. Det hade varit lättare om man visste att man var bra på något, lite bättre på en sak än den andra. Det är inte så med mig, jag är halvbra på det mesta. Det är rätt jobbigt.
Snart ska jag ha min sista lektion i skolan. Sen ska jag åka till Skövde, träffa Robin och sen Ango, spela gitarr och vänta på Krille. Är sjukt sugen på att köpa Kent Merchandisen som är för denna turnén. För det är verkligen överfina saker. Får se hur mycket pengar jag kan spendera. Om ni vill kolla, kan ni kolla Här

En sol går upp och tvingar mig att kisa

Underbara fredag.
Vaknade utav fina sms från Krille och Robin, hann med att äta frukost och dricka en kopp te, hann platta och fixa med håret och sminka mig och vara sjukt pigg klockan sex på morgonen.
Blev pepp på skolan första gången på länge vilket känns sjukt skönt. I eftermiddag ska jag hem till MangoAngo och sen ska jag våldgästa hennes gitarr med min stämapparat och plåga den med massor utav låtar som jag lovat MangoAngo att spela upp för henne. Jag hoppas att det blir stora staden Skövde sedan, för jag måste kolla på lite kläder och smink, och lite såntdär nödvändigt.
"Kent - Göteborg (extrakonsert) söndag 20:00" Blev smått glad när jag såg att den syntes på facebook. Blev plötsligt ännu mer peppad på söndagen, och funderar på att åka in till Göteborg, tidigt-tidigt. Imorgon hoppas jag på att jag får med Krille på "Unplugged" på Valhall i Skövde som en liten förkonsert till bästa Kent. Plus att det alltid är mysigt att gå på lokalkonserter.
Känner på mig att hela helgen kommer att bli fin.
Åh, underbart!

När klockan tickar försvinner tiden, som på små smala trådar springer du iväg.





Macrouppgift till skolan.

Jag står utanför din dörr, bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam







Mina studiedagar var så underbart fina. Egentligen var jeg bara ledig på måndagen, men det är faktiskt vår ute, plus att fina Robin var hemma hos mig och sov över. Då kan man inte bara åka till skolan. Även om han sov mestadeles utav tisdagen.
Nu sitter jag här, varvar Håkan Hellström och Kent. Planerar lite, får lite ångest över att Krille kommer hit på fredag, och att jag inte hunnit något. Att jag ska bleka mitt hår imorgon, och räknar med att det blir orange. Har världens utväxt som är grå.. den är verkligen sådär grå.. Ska försöka hinna med att rosaslinga håret också, heh.
En vecka kvar i skolan, sen är det påsklov, kunde inte kommit mer lägligt faktiskt. Att troligtvis inleda lovet med att vara hos Robin gör allt fint, faktiskt. Att jag sedan bara kommer att gå två dagar i veckan i skolan är ännu finare, för då är det varmt och vårväder ute.
Har en enorm sommarlängtan och sitter och skriver musik tills mina armar domnar bort. På våren är jag överabitiös och vill hinna allt och göra allt på en gång. Känns som jag har en miljon saker att göra, när jag egentligen har kanske tre.. eller fem... och bara för att göra det ännu värre har jag enormt svullna halsmandlar och kan knappt svälja. Så sitter och dricker te och äter ihjäl mig på halstabletter. Så länge jag håller mig ganska frisk till söndagen överlever jag.

Kurshelg 13-14 Mars.



















Bilder från Lördagens kurstillfälle. Det var så sjukt givande för mig, även om jag inte red så kunde jag ändå lyssna och sätta mig in i situationen och sådär. Hästprat, god mat och mycket skratt sammanfattar min helg så sjukt bra. Underbart väder, med klarblå himmel och vårsol, plusgrader och massor utav fina hästar.
Kommer ta med mig så mycket från denna helgen så det finns inte, och jag längtar redan tills nästa gång.

Jag går allt förbi men jag försökte få dej och le





Blommor är verkligen vår. Jag vill att det ska vara vår nu, med massor utav blommor, förresten första blombilderna tvåtusentio. Imorgon blir det kurs och sen får jag fint besök på måndag. fint.

Bli som gatorna och våren och vintern













Morgonpromenad med min fina deltidshund som jag får ha hemma några dagar i veckan, hon är fin. Morgonsmink, ullkofta och uppsatt oborstat hår är väldigt fint när det är sol ute redan klockan åtta på morgonen. Idag är jag hemma, är sjuk och tung i huvudet. Orkar inte riktigt något mer än att ligga i sängen och lyssna på min fina spotifylista med massor utav peppande vårmusik. Om ni vill lyssna, då hittar ni hela listan HÄR.


Åter igen, en sådandär lista.

Tre saker som de flesta vet om mig:
1. Jag lever för min poesi
2. Jag är ett musikfreak
3. Jag har väldigt dålig humor och skrattar åt det mesta

Tre saker som de flesta borde veta om mig:
1. Jag är oberäknelig och ombytlig i personligheten
2. Jag kan nästan alla låttexter till låtarna som spelades på radio åren 1998-2008
3. Jag älskar att åka tåg och gå runt och göra ingenting

Tre saker som de flesta inte vet om mig:
1. Jag kan knappt cykla, jag kan, men är verkligen inte bra på det
2. Jag gick aldrig i klass 7-8 på högstadiet
3. Jag är extremt skoltrött men älskar att vara i skolan


Om himlen finns är jag förlorad, men känn ingen sorg för mig Göteborg




















Göteborg och sommar, vår och värme. Då är allt som finast.

UngKulturMöts - Lördag 6 Mars

















UKM idag med fina folket. En fin Robin och en fin Ango. Vi hade det trevlans, trots alla band som inte var sådär jättekul att lyssna på.

Torsdagsfika med Sofia













En fin torsdagsfika med en fin Sofia är aldrig fel. Speciellt inte när man inte träffas alls ofta. Fått enorm lust att ha svartvita bilder, helst korniga, det är fint.

En ynklig rad av fotspår, en okänd kontinent

Det är sjukt fint väder ute och snart slutar jag, äntligen. Sitter och lyssnar på Kent, som vanligt när jag är i skolan. Det känns som jag kan stänga av omvärlden ett tag just då, att jag kan koncentrera mig på allt annat utom att hela min klass sitter i samma rum, för det är hemskt. Idag ska jag åka till stallet, ska rida ut om det fina vädret håller i sig, det borde det ju göra. Läste ut kentboken på morgonen, lär första lektionen vara för att kunna läsa ut den. För den skulle lämnas in idag, var tvungen. Den var fin, men det är oftast biografier, det är något speciellt med dem. Att man kan speglas i deras liv, det som varit och kan förstå. I alla fall känns det så. Sitter och lyssnar på Om du var här - Kent, inser hur bra den är, egentligen. Att jag borde gå..

Tid… allt ska bli som då
Jag nöjer mig med tystnad
Språk… jag behöver inget språk
med tiden på min sida

Jag står här frusen fast, äntligen stilla.

Sitter och lyssnar på Kent - Gravitation. Kollar ut på snöflingorna som aldrig slutar singla ner och lägga sin som ett täcke på marken. Himlen är alldeles grå, precis som jag, idag. Även om inget är direkt dåligt. Jag tror jag formas utav vädret. Är det fint väder, är jag glad, är det inte så.. är jag helt enkelt inte det heller. Jag tror att den här vintern håller att på att förstöra mig, totalt. Snart kommer jag ramla ihop i en liten hög på golvet och inte orka resa mig upp. Fast jag vet att jag orkar. Det måste vara något fel med mig. Oavsett hur glad jag är, så vänder jag till det och skriver om hur hemskt allting i världen runt omkring mig är. Även om jag kanske är jätteglad.
Idag har jag lockligt morgontvättat hår och min vårbasker i vitt och grått. Mitt urtvättade röda hår som börjat synas mer och mer på en utväxt i skiftande blond. Måste klippa mig, men är osäker på hur, jag har aldrig varit den som lagt ner tiden på mitt hår, inte på sistone i alla fall. Lite synd om man tänker efter. Borde jag göra det, egentilgen? Som alla andra. Det verkar som att jag sticker ut lite för mycket, syns lite för mycket och allt det där. Blivit alldeles osocial här, och överallt annars också, mest för att jag inte orkar. Jag har inget att säga, så jag stannar, hemma i mitt rum. Idag ska jag nog gå, på spelningen i Skövde, kanske för att det är gratis, gratis är bra. Jag får mitt studiebidrag idag och i veckan kommer mitt paket från Ginza med tre böcker och lite filmer. Jag hatar egentligen att kolla på film, men något måste jag göra när jag inte går ut, något måste jag titta på, försöka att stänga av omvärlden för att ine påminna mig själv att jag faktiskt inte orkar umgås med människor. Jag vill ha vår, vill att snön ska smälta, att blommorna ska växa upp genom asfalten vid mitt hus, då jag kan gå utomhus utan jacka och flera lager med tröjor. För en vecka sedan var det så, det snöade, fast det var varmt och jag red ut på Spraits tillsammans med Ellen, barbacka. Hade bara på mig en fleecetröja och en långärmad under och jag frös inte, även om det var sent på eftermiddagen och solen hade gått ner. Sådana kvällar är jag glad. Då mår jag bra och inser hur fin världen är, egentligen.
Kom på mig själv att vara ointressant precis. Även att istapparna utanför är väldigt nära på att ramla ner... i snön. Just nu vill jag ha nästa helg och helgen efter det. Sen vill jag ha Göteborg med en mp3 full med peppande vårmusik och helst massor utav apelsinjuice och såntdär som är gott att äta på våren, äpplen och sånadär.. jrdgubbar, eller glass med hallon. Apelsinjuice, islatte, nybakade bröd från hemköp och lite godis så är hälften avklarad. Att sedan åka spårvagn fram-tillbaka-tillbaka dit man började-åt andra hållet-tillbaka-åt ett annat håll-stanna-äta-åka tillbaka-sitta i timmar och göra inget-åka hem. För mig är det fint. För mig är det fint att inte göra någoting alls, det är det som gör hela dagarna i Göteborg så himlans fina. Att man inte gör någonting en hel dag i den fina staden. Inatt drömde jag att jag var i Göteborg. Att jag åkte dit med tåget med alla fina vänner som jag håller nära hjärtat. Att vi köpte apelsinjuice och kakor. Att vi åkte till Slottskogen och satt på en filt, spelage gitarr och sällsaksspel, drack apelsinjuice och cider och åt massor utav kakor och glass. Att vi hade med oss en stereo och massor utav skivor och låg i gräset och lyssnade på massor utav fin musik och lät solen lysa och värma oss.
Det var fint. Det var så våren förra året såg ut, vilket gjorde den så extremt fin, oavsett alla små saker som hände så var den fin. Men jag hoppas ju alltid att året efter kan bli finare, och jag hoppas verkligen på att denna våren kommer att bli fin.

Jag lyssnar fortfarande på Kent, men nu spelas Den döda vinkeln. Jag tänker åka hem om en timme och sen bara vara hemma och hoppas på att det ska sluta snöa.

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu, jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du gör

RSS 2.0